Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlive.net


  Live paragnosten kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Wat ben jij lief Micha! Ik moest op het einde snel afhaken haha iemand belde aan de huis deur!! Ik vind je zo lief en niet oordelend, dankjewel voor alles xxxx ik ga je zeker terug bellen liefs A.




Ervaring van Anoniem met paragnost Micha   Ervaring van Anoniem met paragnost Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena, alles komt keer op keer gewoon uit! Je bent echt een aanwinst op de lijn. Voor mij ben je de beste. Ik ben je echt heel erg dankbaar. Xx M




Ervaring van Monica met paragnost Alena   Ervaring van Monica met paragnost Alena   Ervaring van Monica geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lexie
  Ervaring met paragnost Lexie
  Wauw super mooi consult gehad. Echt een lieve vrouw en ze heeft mij echt positieve Vibes gegeven.




Ervaring van Raiza met paragnost Lexie   Ervaring van Raiza met paragnost Lexie   Ervaring van Raiza geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.




Ervaring van Anoniem  met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem  met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter wat ben jij goed zeg.
Alle voorspellingen komen gewoon uit je bent een Topper.
Hoop dat je voorspelling betreft een oude vriend van mijn man en mij uitkomt. Liefs M




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lexie
  Ervaring met paragnost Lexie
  Toppertje ben je. Bel je snel weer.




Ervaring van Sinti met paragnost Lexie   Ervaring van Sinti met paragnost Lexie   Ervaring van Sinti geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John heeft een hoge zuivere fibratie, echt een engel die je verder helpt met z'n waarnemeningen en voorspellingen die echt uitkomen. M




Ervaring van M met paragnost John   Ervaring van M met paragnost John   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Aylin, je bent een scherpe, zuivere en lieve medium! Je voorspelling is uitgekomen. Thanks




Ervaring van M met paragnost Aylin   Ervaring van M met paragnost Aylin   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marieke
  Ervaring met paragnost Marieke
  Hallo lieve marieke,heel mooie reading had kon veel plaatsen en heeft duidelijke antwoorden houd je onnodig aan de lijn en heel goed luisteren dank u marieke ik bel u nog terug .liefs A




Ervaring van Andrea  met paragnost Marieke   Ervaring van Andrea  met paragnost Marieke   Ervaring van Andrea geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mate
  Ervaring met paragnost Mate
  Wow wat een mooi en fijn gesprek met jou Mate. Veel dank voor het meekijken en mooi wat u heeft kunnen doorgeven. Hopelijk tot snel!
Veel liefs, jongedame die spoedig naar Curaçao verhuist.




Ervaring van Reshma met paragnost Mate   Ervaring van Reshma met paragnost Mate   Ervaring van Reshma geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mate  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  Beste M,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed gaat na gesprek met je . Dank je voor alles.
Natascha.




Ervaring van Natascha met paragnost Madeleine   Ervaring van Natascha met paragnost Madeleine   Ervaring van Natascha geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MBR, jij hebt mij altijd goed geholpen. Je hebt het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Fay met paragnost MB Rhais   Ervaring van Fay met paragnost MB Rhais   Ervaring van Fay geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Prachtig en krachtig paragnost. Zeker een aanrader in moeilijke tijden. Het is alsof ze je voorbereidt om moedig door de hindernissen te gaan. Een heel meelevend paragnost die werkt vanuit de situatie nu naar de situatie in de toekomst. Veel liefde - Maud




Ervaring van Maud met paragnost MB Rhais   Ervaring van Maud met paragnost MB Rhais   Ervaring van Maud geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Je bent echt een topper Johan. Al jouw boodschappen zijn zo duidelijk, echt onvoorstelbaar.

Steengoed ben je.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Veronique met paragnost Johan   Ervaring van Veronique met paragnost Johan   Ervaring van Veronique geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.




Ervaring van Jannie met paragnost Monique   Ervaring van Jannie met paragnost Monique   Ervaring van Jannie geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Fenya
  Ervaring met paragnost Fenya
  Fenya,
Bedankt voor de inzichten gisteren.
Je sloeg de nagel op de kop, de eerste voorspelling is al uitgekomen en het gesprek is super goed en vertrouwd verlopen, net wat u gezegd had.
Fenya draaid er geen doekjes rond, als je een eerlijk medium wil, moet je haar zeker bellen.
Ik bel u zeker terug.
Inge.





Ervaring van Inge met paragnost Fenya   Ervaring van Inge met paragnost Fenya   Ervaring van Inge geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Fenya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  een heel lieve dame en een aanrader .

Liefs Marianne .




Ervaring van Marianne  met paragnost Madeleine   Ervaring van Marianne  met paragnost Madeleine   Ervaring van Marianne geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Sorry Carola ik viel weg.

Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.

En dat S en ik weer verder samen gaan.

Over zijn moeder had u heel goed gezien.

Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Wat een super lieve dame is Lobke toch, en wat een topper in haar vak. Alles wat ze aanvoelde klopte. Een echte aanrader en duizend sterren waard. Bel haar en ervaar het, je zal versteld staan van haar kunnen. Lobke duizend maal dank voor je fijne gesprekken. Liefs Carine.




Ervaring van Carine met paragnost Lobke   Ervaring van Carine met paragnost Lobke   Ervaring van Carine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen. en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug . Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste .




Ervaring van Anna met paragnost Donna   Ervaring van Anna met paragnost Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met paragnost Mina   Ervaring van Meine met paragnost Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  Lieve Madeleine. Heel erg bedank voor de mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.
xx Saar




Ervaring van Sara met paragnost Madeleine   Ervaring van Sara met paragnost Madeleine   Ervaring van Sara geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E




Ervaring van Enya met paragnost Tjitske   Ervaring van Enya met paragnost Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roos
  Ervaring met paragnost Roos
  Lieve Roos je bent altijd zo oprecht en lief tegen mij.. roos is echt een aanrader! grtjs B




Ervaring van Bram met paragnost Roos   Ervaring van Bram met paragnost Roos   Ervaring van Bram geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Valentine is duidelijk 1 van de beste! Ze helpt me altijd zo goed en fijn. Veel liefs bo




Ervaring van Bo met paragnost Valentine   Ervaring van Bo met paragnost Valentine   Ervaring van Bo geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Annick, zoveel dank voor je warmte oprechtheid en luisterend oor, het geeft me allemaal terug een enorme levenskracht. Bedankt voor de consulten. xx M




Ervaring van Mary met paragnost Annick   Ervaring van Mary met paragnost Annick   Ervaring van Mary geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Ik snap volledig wat je me doorgeeft.Bedankt voor je hulp. ik neem opnieuw contact op.




Ervaring van Martina met paragnost Carola   Ervaring van Martina met paragnost Carola   Ervaring van Martina geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Heel fijn aangenaam gesprek. Ze zat er helemaal juist op, wist dingen die klopten. Dank voor je goede reading. Top.




Ervaring van Christella met paragnost MB Rhais   Ervaring van Christella met paragnost MB Rhais   Ervaring van Christella geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Lieve Laila, bedankt .
iemand die opzoek is naar antwoorden en de juiste richting in de toekomst, bij Laila zit je echt bij de juiste persoon. Ik heb nog nooit mij zo op mijn gemak gevoeld en niemand heeft mij zo kunnen lezen en beschrijven, helpen en sturen, en vooral kunnen lezen van binnen wat ik zelf niet wist. Met de juiste antwoorden en hulp wijst ze jou de weg. Het voelt echt als een moeder/zus/beste vriendin gevoel die jou echt begrijpt en helpt op de juiste weg. Knuffel.




Ervaring van KW met paragnost Laila   Ervaring van KW met paragnost Laila   Ervaring van KW geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Lieve lieve Romeo.. in 1 woord wauw! Jij kan zo fijn en juist zaken beschrijven!! Een mooie gave heb je! Er zijn toch al wat voorspellingen uitgekomen hoor. K’bel je snel terug!




Ervaring van Anoniem met paragnost Romeo   Ervaring van Anoniem met paragnost Romeo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, vorig week gesproken na weer enkele maanden geleden en toen waren je voorspellingen reeds uitgekomen en nu zelfs amper op een week tijd ! Hij is terug Donna en volledig terug !!! Ik ben je zo dankbaar voor al je voorspellingen waar je bonk steeds op zit !! De beste !




Ervaring van Anna met paragnost Donna   Ervaring van Anna met paragnost Donna   Ervaring van Anna geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Al voor de zoveelste keer weet zij een situatie zo raak aan te geven binnen een tijd die zij aangeeft. Wat een bijzonder mooie vrouw is Donna vol gave!




Ervaring van Nathalie met paragnost Donna   Ervaring van Nathalie met paragnost Donna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victor
  Ervaring met paragnost Victor
  Victor wat ben jij ongelofelijk goed in jou voorspellingen..
Ik heb je ongeveer een week geleden geraadpleegd over bepaalde zaken betreft een persoon.
Victor je vertelde dat alles goed zou komen
en dat er heel snel kontakt zou komen en dat we elkaar snel zouden zien. Nou Victor dat is ook gebeurd Ik raad een ieder Victor aan een hele accurate medium in zijn voorspelligen Geen bla bla om je lang aan de lijn te houden
Dankjewel Victor kei
Anoniempje




Ervaring van Anoniem met paragnost Victor   Ervaring van Anoniem met paragnost Victor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marieke
  Ervaring met paragnost Marieke
  Lieve marieke telkens ben ik verbaasd als ik jou opbel ik kan mijn zorgen kwijt bij u jij bent mijn steun en vertrouwenpersoon, en voel me opgelucht het ene je zei was waar, ik had het niet verwacht, maar mijn geduld was inderdaad beloond ik heb nu weer contact met x en het verloopt rustig zonder discusies en kan er weer opgebouwd worden je bent heel erg bedankt ik bel je zeker en vast terug liefs fatima.




Ervaring van Fatima met paragnost Marieke   Ervaring van Fatima met paragnost Marieke   Ervaring van Fatima geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, het was confronterend hoe je me naar mezelf liet kijken in mijn relatie. Ik heb je raad opgevolgd en dat werpt zijn vruchten meer dan af. Bedankt voor je eeuwige geduld en het durven de waarheid te zeggen op een begripvolle manier. Dankjewel 1000 sterren.




Ervaring van Anoniem  met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem  met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden