Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlive.net


  Live paragnosten kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Ik heb je vanmorgen gesproken en wat je doorgaf was heel erg verhelderend. Heeft heel veel duidelijkheid gegeven. Er wordt eerlijk naar de situatie gekeken en dat op een vriendelijke en begripvolle manier overgebracht. Vol van empathie en daarbij diepgaand gesprek gehad. Er is veel aan het licht gekomen op vragen waar ik mee zat en zelf niet uitkwam. HARTELIJK dank Caroline.




Ervaring van Anja met paragnost Caroline   Ervaring van Anja met paragnost Caroline   Ervaring van Anja geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve Anitta, wat een mooie reading net gehad van je, heel blij mee ook de boodschappen die je me gaf van mijn overleden dierbare. Heel erg dankbaar voor.

Liefs Jo





Ervaring van Jo met paragnost Anitta   Ervaring van Jo met paragnost Anitta   Ervaring van Jo geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  Beste Madeleine,

Intuitief heb ik u geraadpleegd voor mij belangrijke relationele en zakelijke vraagstukken.

U bent spatzuiver, geeft heldere adviezen en inzichten die heel waardevol zijn. Ik hoop dat velen u ook benaderen zodat zij ook de juiste antwoorden en inzichten krijgen op hun vragen.
Hartelijke groet,
Rob







Ervaring van Rob met paragnost Madeleine   Ervaring van Rob met paragnost Madeleine   Ervaring van Rob geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Je bent zo goed in wat je doet, echt ongelooflijk. Je bent kort, zuiver en krachtig. dank je wel.




Ervaring van Francis met paragnost Olga   Ervaring van Francis met paragnost Olga   Ervaring van Francis geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yourah zegt altijd eerlijk de waarheid, ook al is die soms moeilijk om aan te horen. De eerlijke antwoorden leiden echter tot noodzakelijke inzichten. Ben altijd heel erg geholpen, Dank je wel.




Ervaring van Benjamin met paragnost Yuorah   Ervaring van Benjamin met paragnost Yuorah   Ervaring van Benjamin geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  Lieve Minoe A, ik heb je voor de eerste keer gesproken en wat hebben wij een goed gesprek gehad. Heerlijk geslapen na jouw inzichten. Heel hartelijk dank.




Ervaring van Fleur met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Fleur met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Fleur geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hoi Nina, bedankt dat je altijd klaar staat voor mij met je snelle en eerlijke inzichten. Je bent super goed, snel, en helder. Dankjewel ook dat je er altijd bent. Liefs anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Van harte bedankt lieve Jeannet. Je bent gewoon geweldig . Dankzij jouw helder inzicht en je bemoedigende woorden blijft het mogelijk om het nodige geduld op te brengen zodat ik uiteindelijk bereik wat ik het liefste wil. Het voelt zo goed om die extra steun te krijgen. Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Claudia met paragnost Jeannet   Ervaring van Claudia met paragnost Jeannet   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  M.B Rhais is een goed medium, erg veel geduld en je bent iemand die adviezen geeft die je binnekrijgt en niet wat mensen willen horen je bent echt een topper.Bedankt.




Ervaring van Nicolina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nicolina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nicolina geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laaya
  Ervaring met paragnost Laaya
  Lieve Laaya,

Wauww. Wat een prachtig consult weer, ik ben u zooooo dankbaar. Elke keer heeft u gelijk en u helpt mij zoveel. Echt 1000x bedankt. U geeft mij zoveel positiviteit en kracht! Heel veel beterschap en ik spreek u snel voor de volgende ontwikkelingen.

Heel veel liefs.




Ervaring van D met paragnost Laaya   Ervaring van D met paragnost Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
 
Lieve Carola. Je bent de beste. Je voorspelt zaken die ik helemaal niet voor ogen heb zoals een vakantie of een tijdje break in contact met iemand. Je bent begripvol en oordeelt niet. Ook dring je geen ongevraagd advies op en je geeft mooie en relevante informatie in een rap tempo. You are my sunshine.




Ervaring van Jada met paragnost Carola   Ervaring van Jada met paragnost Carola   Ervaring van Jada geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Lieve destiny, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Heel veel liefs xxx




Ervaring van a met paragnost Destiny   Ervaring van a met paragnost Destiny   Ervaring van a geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Beste Lobke.
Wat ben jij een mooi medium. Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel helderheid en me veel rust. Als ik vragen heb bel ik je weer. En mensen voor een heldere mooie reading moet je echt Lobke bellen.




Ervaring van Tinneke met paragnost Lobke   Ervaring van Tinneke met paragnost Lobke   Ervaring van Tinneke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Topmedium, zeer goed invoelend en duidelijk. Komt rustgevend en lief over. Dankjewel Yuorah voor je oprechtheid en de helderheid die je verschafte, heeft me erg geholpen.




Ervaring van Mark met paragnost Yuorah   Ervaring van Mark met paragnost Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Dank je wel Sharida.
Al een paar keer heb ik je gesproken. ik voel dat ook uw hart op de juiste plaats zit. Bedankt voor je Inzichten en fijne gesprekken. Dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt, Ik geloof in je. Dank,




Ervaring van Joke met paragnost Sharida   Ervaring van Joke met paragnost Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met paragnost Louisa   Ervaring van ondernemer met paragnost Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola,

Ik wil je bedanken voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Steeds heb je gelijk. Heel erg bedankt.

Liefs




Ervaring van D met paragnost Lola   Ervaring van D met paragnost Lola   Ervaring van D geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lexie
  Ervaring met paragnost Lexie
  Wat is dit een toppertje. Zonder aarzelen blaaste zij mij omver. Een ontzettende lieve, kundige en relaxte gesprekspartner. Ik geloof alles wat zij zei. Goede tips ook gekregen en door jou heb ik mijn pendels teruggevonden. Het heeft zo moeten zijn dat ik juist bij jou terecht ben gekomen. Ik weet nu dat ik aan de bak moet. ThanX Lexie, ik ben fan van je. Xxx




Ervaring van Pauline met paragnost Lexie   Ervaring van Pauline met paragnost Lexie   Ervaring van Pauline geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Ingrid met paragnost Marco   Ervaring van Ingrid met paragnost Marco   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victor
  Ervaring met paragnost Victor
  OHHH victor. Je had gelijk. Ben totaal verrast... Degene voor wie het wachten word beloond zeggen ze, dan weet je wel wie.xx




Ervaring van A met paragnost Victor   Ervaring van A met paragnost Victor   Ervaring van A geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Hi Alena, Ik heb jou een tijdje geleden gebeld over een jonge collega van mij. Je vertelde me dat ik binnenkort een andere man zou ontmoeten. Ik kon het niet geloven, maar je woorden zijn uitgekomen. Geweldig dank je wel.




Ervaring van Viv met paragnost Alena   Ervaring van Viv met paragnost Alena   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Valentine.

Dank voor het consult was helder en gaf me veel inzichten. En daardoor heb ik de kracht om verder te gaan.

Dankjewel xx






Ervaring van Kate met paragnost Valentine   Ervaring van Kate met paragnost Valentine   Ervaring van Kate geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Biba je voorspelling is uit gekomen mijn proeftijd is niet verlengd triest maar waar.




Ervaring van Saf met paragnost Biba   Ervaring van Saf met paragnost Biba   Ervaring van Saf geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Lieve Daisy,

Na zo een verhelderend gesprek en een helaas abrupte beindiging van het gesprek, wil ik je toch via deze weg bedanken! Ik voel me rustiger en vooral zelfverzekerder. Je hebt veel dingen uit jezelf bevestigd zonder dat ik ook maar iets erover heb gezegd. Je kon de connectie tussen mij en deze man goed omschrijven, m地 spirituele reis, m地 beschermengelen en zelfs bepaalde kenmerken op m地 lichaam en zo kan ik nog doorgaan. Dit obv m地 naam en foto痴. Een warme, liefdevolle en vooral verhelderend gesprek met tussendoor grapjes. ik weet waar ik nu sta en waaraan ik nog kan en moet werken. Ik kan uren met je praten, maar dat laat m地 portemonnee helaas niet toe. Lieve Daisy, blijf aub precies zoals je bent, want wat je kan en doet is onbeschrijfelijk! Heel veel liefs, de spirituele dame die haar eigen krachten gaat ontdekken en haar tz. hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met paragnost Daisy   Ervaring van Anoniem met paragnost Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kathy
  Ervaring met paragnost Kathy
  Beste Kathy,

Je bent echt heel goed in jouw werk als medium. Zowel op persoonlijk, relationeel als zakelijk vlak geef je de juiste informatie door als medium. Jij bent vernieuwend, puur en waardevol. Dank je wel.

Groet, Rob




Ervaring van Rob met paragnost Kathy   Ervaring van Rob met paragnost Kathy   Ervaring van Rob geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met paragnost Alena   Ervaring van Sinti met paragnost Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeanette
  Ervaring met paragnost Jeanette
  Lieve Jeanette,

Je hebt mij veel inzicht en vertrouwen gegeven dat het nog goed zou komen met mij en m'n vriend, na je advies opgevolgd te hebben is dit ook gelukt.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Liefs Gea





Ervaring van Gea met paragnost Jeanette   Ervaring van Gea met paragnost Jeanette   Ervaring van Gea geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, ik laat niet snel iets achter. Wat een bijzondere dame ben je. Minder goed nieuws breng je met respect EN tips om ermee om te gaan. Je bent heel zuiver en vooral heel eerlijk en dat waardeer ik. Je maakt er geen feel good show van. Als jouw voorspelling uitkomt laat ik het zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Yuorah   Ervaring van S met paragnost Yuorah   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline




Ervaring van Caroline  met paragnost Monique   Ervaring van Caroline  met paragnost Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Dank je voor jouw geduld. jouw steun, jouw inzichten en jouw advies. Petrus.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van G met paragnost Petrus   Ervaring van G met paragnost Petrus   Ervaring van G geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
 

Lieve Negilia, ik wou je laten weten dat jou voorspelling in februari is uitgekomen zoals je zei ik vind jou goed ik bel je zeker nog terug liefs Christel.




Ervaring van christel met paragnost Negilia   Ervaring van christel met paragnost Negilia   Ervaring van christel geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,

Ik bel je al jaren en iedere keer komen je voorspellingen uit. Je krijgt heel veel door. Zelfs in detail. Je bent zuiver en eerlijk en zegt de dingen zoals ze zijn. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent!

Liefs, M




Ervaring van M. met paragnost Karine   Ervaring van M. met paragnost Karine   Ervaring van M. geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patricia
  Ervaring met paragnost Patricia
  Zeer to THE point. Kijkt op verschillende manieren in verschillende soorten kaarten. Zeer apart. Zeer gericht.
Geeft ook soms tijd aan, en al verschillende keren mooi uitgekomen zoals ze zei.
Dank je wel. Sterke aanrader. Grtj





Ervaring van Annemarie met paragnost Patricia   Ervaring van Annemarie met paragnost Patricia   Ervaring van Annemarie geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena is de beste.




Ervaring van Mel met paragnost Alena   Ervaring van Mel met paragnost Alena   Ervaring van Mel geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden