Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlive.net


  Live paragnosten kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Shar
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Lieve Shar, nou, ik heb contact gehad met de tante van Patrick, wat denk je hij heeft sinds vorig jaar een ander.
Ben lam geslagen.
Dankje wel, voor al je tijd, energie, geduld.


Heel veel liefs Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Dank je wel voor het fijne gesprek. Het klopt wat je zegt en het is een mooie bevestiging. Ik zal goed voor mezelf zorgen. Liefs.




Ervaring van G met paragnost Shar   Ervaring van G met paragnost Shar   Ervaring van G geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  lieverd, tijd gaat zooo snel om.
Fijn je weer ff gesproken te hebben.
Je probeert het allemaal zo snel en goed te doen ivm tijd.
Ben benieuwd naar de man die ik tegen ga komen hahaha.
Het zal mij niks verbazen, als je nog goed hebt ook.
Nou, mocht er iets gebeuren.
I let you know.
Dankje wel lieverd.

Dikke knuffel xxxx.




Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 6 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Jezus hahahaha, nou Shar je hebt gelijk over de persoon die aandacht wilt.
Vandaag :15 februari vanmorgen vroeg apt hij.
Jij bent echt de eerste waarbij iets uit is gekomen ONGELOOFLIJK.
Dan moet de rest ook kloppen, kan niet anders.

liefs Daphne xx
.




Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Lieve Shar,
Kan alles zo goed plaatsen wat je zegt. Nu er te geloven.
En denk idd dat t allemaal klopt wat je zegt .
Mja, tijd is moeilijk. Ik zal nog engelen geduld moeten hebben.
Zoals je vertelde: ja ik ben boos, heel teleurgesteld, maar ook weer begrip.
Echt zo een dillema dingetje.
Ik houd je op de hoogte lieverd.
Je bent een topper.

liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Weinig referenties zegt eigenlijk niks bij deze lichtwerker.
Bellen is zeker de moeite waard. DIKKE KNUFFEL en bedankt. Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Thnx again. Je bent verhelderend en bevestigt dat wat speelt. Heb even gecheckt en ja, mijn beeld klopt.




Ervaring van I met paragnost Shar   Ervaring van I met paragnost Shar   Ervaring van I geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  lieverd, super bedankt weer voor al je tijd.
tegoed weer op hahah
maar, ik houd je op de hoogte.

Dikke kus, Daphne.




Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Lieve Shar, in 1 woord wauw .
Ongelooflijk wat jij wist te vertellen.
Mensen, bel Shar.
Deze vrouw is Amazing.

Dankje wel lieverd xxx Daphne
.




Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne met paragnost Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Hele fijne reading gehad. Shar is eerlijk en heel zacht. Door deze reading heb gelijk meer rust van binnen. Ze wist alles zonder dat ik het vertelde. Ik hoop dat alle voorspellingen uitkomen. Ik hou je op de hoogte Shar. Bedankt.




Ervaring van Vanessa met paragnost Shar   Ervaring van Vanessa met paragnost Shar   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Voor mij is er maar 1 die het zo goed ziet als shar.wat je haar ook vraagt,niets is haar teveel.ze is een toppertje, en hopelijk blijf je nog lang op de site.




Ervaring van Ann met paragnost Shar   Ervaring van Ann met paragnost Shar   Ervaring van Ann geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Bedankt voor je mooie reading ik heb nog wel wat vragen over mijn email tot snel liefs sandy.




Ervaring van Sandy met paragnost Shar   Ervaring van Sandy met paragnost Shar   Ervaring van Sandy geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar is een toppertje, zelfs met jou stemgeluid kom ik al tot rust. Je verteld dingen voor ik ze vraag, deze X was het over werk en liefde, en je houdt niet langer aan de lijn dan nodig. Ik vertrouw nog steeds op jou en ga je blijven bellen.

Weeral een dikke dank u wel.
Annick.




Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar wat een legging steeds gewoon mooi en met veel opbeurende woorden altijd een feest met je .




Ervaring van Stalker met paragnost Shar   Ervaring van Stalker met paragnost Shar   Ervaring van Stalker geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Lieve Shar, ik heb je al even niet gesproken, het gaat goed. Ik bel je zeker in het nieuwe jaar. Wat je eerder zei, wat ik kan, kun jij ook. De afgelopen maand heb ik daarin een enorme sprong mogen maken en ben ik overweldigd van wat er spritueel allemaal tot me komt en het nieuwe jaar ga ik aan mijn missie werken. Dank je wel voor je gave, je woorden en je humor. Ik wens je hele fijne dagen en tot bels in 2021 en we gaan nog steeds voor dat onbewoonde eiland hoor met die cocktails als t allemaal teveel wordt haha. Virtuele knuffel.




Ervaring van Diana met paragnost Shar   Ervaring van Diana met paragnost Shar   Ervaring van Diana geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Je slaat echt de spijker op z'n kop.
Je bent echt een topper. Bedankt.
Liefs, mevr. Intuitie.




Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Wat een prachtige reading Shar.
Bedank voor alles. Liefs, B.




Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda met paragnost Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  lieverd je had het goed gezien het is inderdaad over tussen hem en haar en zoals je zei ik ga er achter komen en dat is gebeurd, nu al het andere moois. je ben meer als de sterren in de hemel waard Loes.




Ervaring van loes met paragnost Shar   Ervaring van loes met paragnost Shar   Ervaring van loes geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Hoi Shar,
Wat was je weer zo lief en spontaan, je hebt mij opgewekt en dat had ik nodig.
Ik geloof in je voorspelling en ben benieuwd naar mijn spiritualiteit.
Een dikke knuffel als dank en tot weder horen.
Annick.




Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar,

Bedankt. Zo snel en begripvol.
Dankjewel.




Ervaring van Marijke met paragnost Shar   Ervaring van Marijke met paragnost Shar   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Super bedankt voor je e-mailconsult net en betreft de lastige situatie met die ene man. Ik heb een goed beeld gekregen door je advies en waarnemingen, daar ben ik je erg dankbaar voor. Ik ga vertrouwen op mezelf en zien hoe het allemaal gaat lopen. Liefs x.




Ervaring van anoniem met paragnost Shar   Ervaring van anoniem met paragnost Shar   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Lieve Shar je was weeral geweldig. Je geeft me telkens een goed gevoel en ik weet nu zeker dat ik nog steeds mag blijven hopen en je bevestigde ook dat hij nog steeds met mij bezig is.
Alweer bedankt, dikke knff en tot wederhoren
A&G.




Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick met paragnost Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Ik moet even kwijt dat ik een top consult met je heb gehad.
Ik belde je over R. en je zei dingen alsof je hem gewoon al kent.
Je zag details die je niet kon weten.
Ook dat ik hard bezig ben met mn huisje en werk. Alsof je alles al wist. je bent op de goede weg zei je fijn om te horen. Eerst mezelf op de 1e plaats. Hij komt wel.
Super fijn gesprek.




Ervaring van R met paragnost Shar   Ervaring van R met paragnost Shar   Ervaring van R geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar, jij had voorspeld dat ik weer contact zou krijgen en dat is uitgekomen. Nu we weer contact hebben, kwam die vrouw ineens de boel verstoren. Zoals je gister zei, geniet van elkaar. Dat hebben we ook echt gedaan, na uiteraard eerst het gesprek met elkaar aan te gaan. Ondanks de rotweek toch een fijn weekend met elkaar gehad. Dank je wel dat je me gister nog even de oppepper gaf die ik nodig had.




Ervaring van E met paragnost Shar   Ervaring van E met paragnost Shar   Ervaring van E geplaatst op 8 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Heb Shar gister voor het eerst gesproken en wauw wat ben ik onder de indruk van haar. Enkel de naam hoefde ik te noemen en ze vertelde wat er aan de hand was. Ik mocht ook niet teveel vertellen. Ze had alles correct en toen sneed ze zelf een onderwerp aan waarvoor ik belde, dus dat zag ze goed.
Ik hoop dat je voorspellingen uit gaan komen en dat wij inderdaad weer contact krijgen en een mooie relatie tegemoet kunnen gaan. Ik ga je zeker vaker bellen. Liefs.




Ervaring van Em met paragnost Shar   Ervaring van Em met paragnost Shar   Ervaring van Em geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar, super lieve, grappige dame die weet van aanpakken.
Zeer invoelend, aan de hand van een foto wist ze meteen te vertellen wat er zich speelde. Zonder dat ik haar ook maar iets vertelde en ze zat er knal op.
Pure klasse en zeker zijn geld waard.




Ervaring van Xxx met paragnost Shar   Ervaring van Xxx met paragnost Shar   Ervaring van Xxx geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar dank voor al je gesprekken. Zo fijn om je te spreken. Je bent erg sociaal en een fijn persoon om mee te praten. Duidelijk en helder in alles wat je doorgeeft. Ik heb je een aantal keren gesproken en ben blij met je oprechtheid.

Liefs R (moeilijke naam je weet wel wie).




Ervaring van R met paragnost Shar   Ervaring van R met paragnost Shar   Ervaring van R geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Top medium, is al 2x juist geweest met voorspellingen. Nu nog de andere liefde die zou terug komen. Je hoort er zeker nog van.




Ervaring van Sonia met paragnost Shar   Ervaring van Sonia met paragnost Shar   Ervaring van Sonia geplaatst op 27 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Leuke, lieve vlotte dame die ook nog eens snel is in haar antwoorden. En ook nog eens met humor.

Dankjewel,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Shar   Ervaring van Karin met paragnost Shar   Ervaring van Karin geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Dank je wel, je was duidelijk en je zag het zeer klaar en helder.




Ervaring van karo met paragnost Shar   Ervaring van karo met paragnost Shar   Ervaring van karo geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  hoi shar had je goed gezien. hij is niet op komen dagen , dikke knuffel loes.




Ervaring van loes met paragnost Shar   Ervaring van loes met paragnost Shar   Ervaring van loes geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Lieve Shar wat een aangenaam en mooi gesprek. Olivier heeft contact opgenomen en zoals je zei, hij heeft veel aan zijn hoofd. Ik heb de bevestiging gekregen en neem
Stap voor stap. Gun hem deze tijd en geloof dat dit iets moois wordt. Dank je xxx.




Ervaring van Cat met paragnost Shar   Ervaring van Cat met paragnost Shar   Ervaring van Cat geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Wat een topwijf ben je, empathisch, eerlijk, snel en direct. En zo hoort het te zijn. Topper. x x .




Ervaring van Anoniem met paragnost Shar   Ervaring van Anoniem met paragnost Shar   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Duidelijk, kort en krachtig. Eerlijk en leuke vrouw, ik wou dat het mn buurvrouw was. Voelt dingen zo goed aan, voordat je A zegt zegt zij B. Echt goed is ze. En ik heb er al heel veel gesproken. Dank je wel Shar, ik ga je vaker bellen. Xx.




Ervaring van Salma met paragnost Shar   Ervaring van Salma met paragnost Shar   Ervaring van Salma geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Shar, wat een heerlijk mens ben je. Je hebt een helder, eerlijk en duidelijk verhaal, draait niet om de zaken heen en zit úspot on the topic .
Het feit dat je in mijn algemene vraag zelf met de naam van mijn zielsliefde komt is uniek.
Ik neem je goede raad ter harte, ga lekker door met leven, (start tinder maar weer op ;-)), ga meer op mijn intuitie vertrouwen en zie wel hoe de situatie zich evolueert. Dank voor je legging. I.




Ervaring van I met paragnost Shar   Ervaring van I met paragnost Shar   Ervaring van I geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden