Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlive.net


  Live paragnosten kijken voor u in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
 
Lieve Carola. Je bent de beste. Je voorspelt zaken die ik helemaal niet voor ogen heb zoals een vakantie of een tijdje break in contact met iemand. Je bent begripvol en oordeelt niet. Ook dring je geen ongevraagd advies op en je geeft mooie en relevante informatie in een rap tempo. You are my sunshine.




Ervaring van Jada met paragnost Carola   Ervaring van Jada met paragnost Carola   Ervaring van Jada geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Dank je wel Carola voor alle fijne gesprekken de laatste jaren!




Ervaring van M met paragnost Carola   Ervaring van M met paragnost Carola   Ervaring van M geplaatst op 7 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste Carola, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem en persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Liefs D




Ervaring van D.R met paragnost Carola   Ervaring van D.R met paragnost Carola   Ervaring van D.R geplaatst op 3 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola. Ongelooflijk. . dikke kus en bedankt.




Ervaring van Joanne met paragnost Carola   Ervaring van Joanne met paragnost Carola   Ervaring van Joanne geplaatst op 28 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Dank je wel lieve Carola voor de energie. Alles wat je toen zei is uitgekomen. xx E




Ervaring van Eugie met paragnost Carola   Ervaring van Eugie met paragnost Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 21 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Sorry Carola ik viel weg.

Ik hoop zo dat de doorbraak er komt!.

En dat S en ik weer verder samen gaan.

Over zijn moeder had u heel goed gezien.

Ik voel ook dat dit nog niet klaar is.




Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Ik snap volledig wat je me doorgeeft.Bedankt voor je hulp. ik neem opnieuw contact op.




Ervaring van Martina met paragnost Carola   Ervaring van Martina met paragnost Carola   Ervaring van Martina geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Hi Carola, heb je vandaag weer gesproken. Je blijft rustig in je waarnemingen en brengt het ook zo over. De tijd is geduldig en zo moet ik dat ook zijn. Je zegt en ziet de situatie perfect.
Het is zoals het zal komen.
Dank je wel.
X




Ervaring van L met paragnost Carola   Ervaring van L met paragnost Carola   Ervaring van L geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola ik bn je heel dankbaar. M nam inderdaad contact op met me precies zoals je zei. xx Mar




Ervaring van Marijke met paragnost Carola   Ervaring van Marijke met paragnost Carola   Ervaring van Marijke geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola.
Dankjewel weer. Je bent een topper.

Liefs,Nabila.







Ervaring van Nabila  met paragnost Carola   Ervaring van Nabila  met paragnost Carola   Ervaring van Nabila geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  ik ben gelukkig . jij bent keigoed. Wou dat je meer online was.




Ervaring van Patricia met paragnost Carola   Ervaring van Patricia met paragnost Carola   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Zo ontzettend blij dat ik Carola heb ontdekt op de mediumslijn. Alles is duidelijk en helder.
Veel dank van Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Carola   Ervaring van Karin met paragnost Carola   Ervaring van Karin geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola heeft een prettige, rustige en optimistische stem waardoor je gelijk op je gemak voelt. In de reading is ze vlot, krachtig, realistisch en heel herkenbaar. Ik hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen. ik bel je zeker weer. Bedankt Carola voor je liefdevolle raadgevingen. xx




Ervaring van S met paragnost Carola   Ervaring van S met paragnost Carola   Ervaring van S geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste Carola,deze getuigenis omdat ik je super goed vind. Je blijft me altijd verrassen . Bedankt. Heel veel licht en liefde.




Ervaring van Kate  met paragnost Carola   Ervaring van Kate  met paragnost Carola   Ervaring van Kate geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Wauw, dank je wel Carola voor je eerlijke reading. Ik ben opgelucht dat ik je heb gebeld en dat zal zeker ook niet de laatste keer zijn.

Warme groet en veel liefs - A




Ervaring van Allard met paragnost Carola   Ervaring van Allard met paragnost Carola   Ervaring van Allard geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Na een gesprek met je, voel ik altijd dat ik de wereld weer aan kan.




Ervaring van Iris met paragnost Carola   Ervaring van Iris met paragnost Carola   Ervaring van Iris geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola, je sprak over een werkbericht komen op sociale media. Helemaal correct! Het is vandaag gekomen zoals je voorspelt hebt.
Straffe vrouw! Dank je wel! Tot snel x.




Ervaring van Me  met paragnost Carola   Ervaring van Me  met paragnost Carola   Ervaring van Me geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola,

Wr! Je sprak vorige week over een waterleiding en in welke omstandigheden, ik kon het niet geloven en aanvankelijk zei het me ook niets. Maar je hebt wr gelijk... toch ongelooflijk hoeveel details je ziet. Hierdoor geen enkele twijfel over de rest. Dank je wel!




Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Voor jou waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar wou je toch even laten weten dat drie van de vijf voorspellingen die je gedaan hebt voor deze week al zijn uitgekomen, exact zoals je zei. Zelfs de locatie en omstandigheden er rondom waar er eentje zou uitkomen, zag je perfect. Voor mij leek het onwaarschijnlijk, maar toch... je doet het weer!

Straffe vrouw jij!! Geen woorden voor!
Dank je wel voor alles! Veel liefs
e.




Ervaring van E. met paragnost Carola   Ervaring van E. met paragnost Carola   Ervaring van E. geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola draait er geen doeken om. Vind haar echt goed. Groetjes Rach




Ervaring van Rachel met paragnost Carola   Ervaring van Rachel met paragnost Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Hallo Carola. Ik heb u vanavond gesproken over mijn ex S. Ik hoop dat hij het vertrouwen kan terug vinden in mij en wij weer samen komen. De rest wat u over ons vertelde klopte helemaal!
Bedankt.

Liefs amalia




Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Mighty Carola,
You did it again!
Ik bel je vaak, maar je voorspellingen blijven ook keer op keer uitkomen. Of het nu gaat om mensen, relaties, werk, dieren, ... je kan het allemaal, en hoe?!
Gisteren zei je dat er een telefoontje kwam voor eind van het weekend, en jep, vandaag was het zover ondanks dat ik het helemaal niet meer had kunnen geloven.
Dank je wel.voor je geduld, voor je fantastische gaven, voor dat je er altijd op het juiste moment en de juiste manier bent, voor alles!
Veel liefsxe




Ervaring van e. met paragnost Carola   Ervaring van e. met paragnost Carola   Ervaring van e. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola, ik heb het momenteel moeilijk .Zonder dat ik iets vertelde kon jij de oorzaak van mijn probleem opnoemen. Je gaaf me advies en hoop zo dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van Mia met paragnost Carola   Ervaring van Mia met paragnost Carola   Ervaring van Mia geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,
Ik ken je al een tijdje, maar ben steeds zo onder de indruk van je gesprek dat ik het vaak gewoon vergeet om een getuigenis achter te laten, ondanks dat je dat absoluut wel verdient. Je bent onbeschrijfelijk goed in wat je doet! Keer op keer zit je juist. Je blijft eerlijk, oprecht, zuiver en constructief. Ik zou nooit staan waar ik nu sta zonder je! Op 18/11 in de middag je gebeld, en rara... het is weer exact gelopen zoals je zei. Ik ben je zo dankbaar dat je er steeds bent! Ik bel je snel weer voor een update... het is de moeite.
Ik hoop dat iedereen je een keer mag spreken.
Veel liefs x e




Ervaring van E met paragnost Carola   Ervaring van E met paragnost Carola   Ervaring van E geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola. Zo blij van je terug te kunnen horen. Bedankt keer op keer voor de leuke gesprekken. Zou het niet meer kunnen missen. Je bent de beste en verdient alle sterren. xx An




Ervaring van Anna met paragnost Carola   Ervaring van Anna met paragnost Carola   Ervaring van Anna geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola, U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. grtjes Nico




Ervaring van Nico met paragnost Carola   Ervaring van Nico met paragnost Carola   Ervaring van Nico geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  ik kwam per toeval bij Carola uit, bedankt voor je voorspellingen. Jij bent oprecht, eerlijk . Ik volg je raad op das zeker.




Ervaring van Bert met paragnost Carola   Ervaring van Bert met paragnost Carola   Ervaring van Bert geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Bedankt Carola, je bent echt een kanjer. Alles wat je voorspeld hebt is uitgekomen. Nu nog afwachten of het lang verwachte gesprek met oude vlam daadwerkelijk gaat komen.
Laat ik je weten.
Tot gauw
XX.




Ervaring van Anoniem met paragnost Carola   Ervaring van Anoniem met paragnost Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... met paragnost Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met paragnost Carola   Ervaring van anoniem met paragnost Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste carola, bedankt voor de consult-reading. Je bent een topper. een aanrader om te bellen. Heel erg bedankt.

Liefs Gemma.




Ervaring van Gemma met paragnost Carola   Ervaring van Gemma met paragnost Carola   Ervaring van Gemma geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola

Ik ben zo blij met je voorspellingen.
Je hebt me erg geholpen en je bent echt lief . Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Tilly met paragnost Carola   Ervaring van Tilly met paragnost Carola   Ervaring van Tilly geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Aangenaam gesprek gehad met Carola. Ze voelt alles goed aan en geeft wijze inzichten.Ben zo blij met je, je hebt volle 100% gelijk.




Ervaring van Rachel met paragnost Carola   Ervaring van Rachel met paragnost Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  top top helderziende is Carola.Voorspellingen welke helemaal zijn uitgekomen. Je bent soms moeilijk te bereiken omdat je zo goed bent. Ik ben je zeer dankbaar . Evi.




Ervaring van Evi met paragnost Carola   Ervaring van Evi met paragnost Carola   Ervaring van Evi geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste Carola, alles wat je zei klopte of was een bevestiging. blij dat je er bent en hoop dat je er nog lang bent. tot binnenkort lieverd. Chantalle.




Ervaring van Chantalle met paragnost Carola   Ervaring van Chantalle met paragnost Carola   Ervaring van Chantalle geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden